Kabeljauw in de oven met kelp
Ingrediënten: ( 2 personen)
400g kabeljauwfilet
200g rode ui
200g tomaat
olijfolie*
Leef & Eet spicy saus*
herbamare*
zwarte peper
200g kelp noedels*
*verkrijgbaar bij je consulent
Bereiding:
Verwarm
de oven op 180°. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en giet 4 eetlepels
olijfolie en 4 eetlepels Leef & Eet spicy saus over de vis. Een
goede draai van de pepermolen erover en bestrooi met herbamare. Snij de
ui in ringen en verdeel die over de vis. Snij de tomaat in plakjes en
leg die boven op je ui en de vis. Kruid nog even met herbamare en peper
van de molen. Zet voor +/-35 minuten (hangt af van de dikte van je vis)
in de voorverwarmde oven. Spoel de kelpnoedels onder stromend water goed
af.
Laat ongeveer 500ml water koken, doe de kelp noedels in het
warme water en zet het vuur af. Laat ze 1 minuut in het warme water, het
hoeft niet te koken, het is alleen om warm te worden. Serveer de
kelpnoedels met de visschotel.
Per persoon is dat is 1 eiwitportie en 1 groentenportie. De kelpnoedels hoef je niet te rekenen.