Lengfilet met mosterd en een krokant korstje
Ingrediënten: ( 2 personen)
400g lengfilet
1 koffielepel mosterd zonder suiker* (kijk bij de ingrediënten)
60g hazelnootjes*
zwarte peper
himalayazout*
30g parmezaanschilfers
olijfolie*
*verkrijgbaar bij je consulent
Bereiding:
Verwarm de oven op 180°. Hak de noten, niet helemaal fijn. Leg de visfilet in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Wrijf de mosterd uit over de bovenkant van de visfilet. Leg daarop je gehakte nootjes. Bestrooi met parmezaanschilfers. Overgiet met een mooie hoeveelheid olijfolie. Zet de ovenschaal in de oven voor 10 à 15 min, afhankelijk van de dikte van de vis.
Dit is per persoon 1 eiwitportie, en je notenportie voor die dag.
Serveer met een portie groenten naar keuze als je dit wil eten als lunch of diner op standaarddagen.