Scampi met spinazie en kokos
Ingrediënten: (2 personen )
800g verse spinazie ( om 400g bereid over te houden)
1 teentje look
1 ui
1 doosje kokosmelk ( zonder suiker)*
2 eetlepels Leef & Eet curry saus*
olijfolie *
zwarte peper
Himalaya zout*
paprika poeder
400g scampi's
*verkrijgbaar bij je consulent
Bereiding:
Pel de scampi's en verwijder eventueel het darmkanaal ( kan je ook kopen zonder darmkanaal)
Snij de look en de ui fijn. Bak de scampi’s in een wokpan in een mooie hoeveelheid olijfolie. Kruid naar smaak met peper, zout en paprikapoeder, bak ze gaar, haal ze uit de pan en hou ze warm ( eventueel in de oven)
Stoof de look en de ui aan in olijfolie, voeg de spinazie toe en laat slinken.
Blus met de kokosmelk, voeg de curry saus toe en kruid met peper en zout.
Serveer de spinazie room met de scampi's.
Dit is 1 eiwitportie en 1 groente portie per persoon