Gelakte kip met romanesco, gele bloemkool en knolselderpuree

Ingrediƫnten: ( 2 personen)

260g kipfilet
olijfolie*
balsamico*
sojasaus zonder suiker*
150g gele bloemkool
150g romanesco
100g knolselder
zwarte peper
himalayazout*
hazelnootolie

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de kip in fijne reepjes, meng ze met 1 soeplepel olijfolie, 1 soeplepel sojasaus en 1 eetlepel balsamico. Reinig alle groenten. Snij de knolselder in blokjes en laat met een heel klein beetje water koken. Als de knolselder zacht is plet je die en werk je af met 1/2 koffielepel olijfolie,1/2 koffielepel hazelnootolie en  kruid naar smaak met peper en zout. Kook de bloemkool en romanesco beetgaar. Bak de kip samen met alle marinade tot alle vocht verdampt is. Blijf de hele tijd roeren. Bak de romanesco en de bloemkool aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer de kip met de groenten.

Per persoon 1 groenten en 1 eiwitportie.