Kalkoenfilet met knolselderpuree

Ingrediƫnten ( 2 personen)

260g  kalkoenfilet
300g knolselder
50g verse spinazie
100g champignons
2 teentjes look
150ml kefir*
2 eetlepels hazelnootolie*
himalayazout*
zwarte peper
olijfolie*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de knolselder in grove stukken en kook die beetgaar.
Snij de kalkoenfilet in reepjes, de champignons in plakjes en de sjalot en look fijn.
Bak de kalkoen in olijfolie en kruid naar smaak met peper en zout. 
Bak in een andere pan de look aan, voeg de champignons toe, laat die even stoven tot ze bijna gaan zijn en voeg dan de spinazie toe. Indien je te veel vocht hebt dan mag je dit afgieten.
Voeg nu de kefir toe en de kalkoenreepjes toe kruid alles naar smaak met zout en peper.
Giet de knolselder af, stamp die tot puree, kruid naar smaak met peper en zout en voeg de hazelnootolie toe, meng goed door.
Serveer alles samen.

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.