Zomerse konjac tagliatelle met rund en knoflookdressing

ingrediĆ«nten ( 2 personen) 

260g rundsfilet
1 doosje konjac tagliatelle *
100g kleine tomaatjes
40g zongedroogde tomaatjes op olijfolie*
60g rucola
1 avocado
1 teentje look
2 eetlepels olijfolie *
1 eetlepel hazelnootolie*
ghee*
zwarte peper
himalayazout*
grof himalayazout*
afwerking: vers geraspte parmezaan 

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding: 

Spoel de tagliatelle goed onder stromend water en laat uitlekken.
Snij de tomaatjes in 4, hak de rucola grof en snij het vruchtvlees van de avocado in stukjes.
Snipper de knoflook fijn en meng dit samen met de olijfolie en de hazelnootolie, kruid naar smaak met peper en zout. 
Meng de tomaatjes, de rucola, de zongedroogde tomaatjes en de avocado door de vinaigrette. 
Bak de rundsfilet kort op een hoog vuur in ghee ( zo krijg je een goede boter smaak) 
Snij het vlees in reepjes en bestrooi met grof himalayazout. 
Serveer de konjac tagliatelle, daarbovenop de groenten en het vlees en werk af met met wat vers geraspte parmezaan. 

Per persoon is dit 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 vezelportie.